Ranskan sankariksi noussut Antoine Griezmann onnistui iskemään kaksi maalia Saksan verkkoon. Hyökkääjä tahtoi ratkaista tärkeän pelin itse. Ranskan sankariksi nousi EM-turnauksen toisessa välierässä Antoine Griezmann. Tehokärki iski kahdesti, kun gallit raivasivat tiensä loppuotteluun lukemin 2-0 (1-0).

Griezmann asettui pallon taakse ensimmäisen puolikkaan lisäajalla, kun Bastian Schweinsteigerin käsivirheestä seurasi rangaistuspotku. Tilanne ei hyökkääjää hirvittänyt, päinvastoin. Ottelun toisen osuman Atletico Madridin kärki haistoi hienosti. Saksan maalivahti Manuel Neuer rähmi keskityspallon rangaistusalueella ja Griezmann tuikkasi nopeasti pelivälineen verkkoon.

Kotiturnauksen paineet eivät ole Ranskaa hyydyttäneet, vaikka kotiyleisö ei pelkää näyttää tunteitaan otteluissa. Jos otteet eivät tyydytä, seuraa vihellyksiä ja buuaksia.

Finaalipaikka kuitenkin takaa, että vaativat kannattajat ovat täysin omiensa puolella sunnuntaina. Olemme pitäneet jalkamme maan pinnalla, vielä yksi ottelu on jäljellä. Voimme nauttia tänä iltana, mutta huomenna alkaa valmistautuminen loppuotteluun, Griezmann sanoi. Kannattajat ovat olleet mahtavia ennen peliä ja sen aikana. Toivotaan, että sama toistuu finaalissa.