HJK sai arvokkaan vierasmaalin Eurooppa-liigan karsintojen ensimmäisestä osaottelusta Bulgariassa kun Helsingin ylpeys pelasi 1-1-tasapelin Beroen kanssa. HJK:n maalin iski Morelos ja vieraiden Veselin Penev.

HJK pääsi painostamaan hienokseltaan pelin alkupuolella. Ensimmäisen jakson loppupuolella HJK:n 30-vuotias Alfredo Morelos nostatti vihdoin vieraskannattajien leirissä tunnelmaa. Kolumbialaispelaaja iski japanilaiskärki Atomu Tanakan laukomasta vedosta Blagoy Makendzhievin eteensä torjuman irtopallon varmasti maaliin.

Toisen jakson alussa kotijoukkue kuitenkin nosti tasoaan ja bulgarialainen 33-vuotias puolustaja Veselin Penev iski tasoituksen hillittömän maalinedushässäkän päätteeksi. Hässäkkää edelsi bulgarialaisten hyvä vapaapotku ja etenkin suomalaisjoukkueen saksalainen maalivahti Thomas Dähne oli raivoissaan omilleen.

Kun ottelua oli pelattu tunti niin Taye Taiwolla oli loistava tilaisuus iskeä vieraat johtoon Tanakan vaparista mutta pusku kaikeksi epäonneksi suoraan päin maalivahti Makendzhievia. Ottelun viimeisellä vartilla Beroe sai pari puolittaista tekopaikkaa HJK:n Medon hieman uinuessa mutta palloa eivät isännät maaliin saaneet. Lopussa HJK pääsi ajoittain painostamaan mutta lisämaaleja pelissä ei enää nähty.