Teemu Pukki ja hänen edustamansa Bröndby ovat pelanneet vahvasti Eurooppa-liigan karsintoja jo ennen Tanskan sarjan starttia. Suomalaisittain Tanskan pääsarjasta on muodostunut kiinnostava, koska Pohjoismaasta on tullut suomalaisille iso siirtomaa.

Jossain vaiheessa pelaavavirta meni Ruotsiin, nyt tänne Tanskaan. Muutama suomalaispelaaja on viime aikoina onnistunut Tanskassa, joten ehkä meikäläisiä katsotaan nyt sitten tarkemmin, Teemu Pukki mietti Yle Urheilulle. Mietitään vaikka Lukas Hradeckya tai Tim Sparvia. Kumpikin nousi oman seuransa avainpelaajaksi, Pukki vertaa ja jättää itsensä kohteliaana kaverina mainitsematta - myös Pukki on kerännyt paljon arvostusta Bröndbyn aikanaan.

Teemu Pukin lisäksi Tanskassa pelaavat Sparv (pitkään poissa loukkaantumisen vuoksi) Midtjyllandissa, Markus Halsti samassa seurassa ja Kaan Kairinenkin ottaa pikkuhiljaa askelia kohti edustusjoukkuetta, myös Midtjyllandissa.

Mietitään vaikka Lukas Hradeckya tai Tim Sparvia. Kumpikin nousi oman seuransa avainpelaajaksi, Pukki vertaa ja jättää itsensä kohteliaana kaverina mainitsematta - myös Pukki on kerännyt paljon arvostusta Bröndbyn aikanaan. Halstin tason tietävät kaikki, ja Arajuuri tulee olemaan meille iso pelaaja. Uskon myös, että Joni Kauko tulee menestymään Tanskan sarjassa. Randers on juuri sopiva jengi hänelle. Siellä pelataan perinteisesti hyvin fyysistä peliä, Pukki arvioi.