Jalkapallo on aina erilaisia sprint rodun, meidän suosikki pelaajia kentällä ihana suorituskyky, on olemassa paljon kannattajia yllään jalkapallo pelipaidat. Kesäkuussa Argentiinan maajoukkue taipui Copa American finaalissa ja Riossa olympiajoukkueen tie katkesi jo alkulohkossa.

Argentiinalaiset jalkapallofanit kokivat keskiviikkona todella karvaan pettymyksen Rion olympiajalkapallossa, kun Argentiinan tie nousi pystyyn alkulohkossa. Kaksinkertaisen olympiavoittajan kohtalo sinetöityi keskiviikon alkusarjan päätöspelissä, kun Argentiina ja Honduras pelasivat 1-1-tasapelin. Fanit haluavat ihana suorituskykyä, fanit päällään Argentiina pelipaita haluavansa tuoda onnea.

Honduras ja Argentiina keräsivät alkulohkossa yhtä paljon pisteitä, mutta Honduras eteni kahdeksan parhaan joukkoon paremman maalisuhteen turvin. Argentiinan saldo Rion kisoista oli yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio. Ennen Honduras-peliä Argentiina voitti Algerian 2-1 ja hävisi Portugalille 0-2. Argentiinan olympiajoukkueen päävalmentaja vaihtui vain vähän ennen kisojen alkua, kun Gerardo Martino erosi ja Julio Olarticoechea otti joukkueen komentoonsa.

Myöhemmin keskiviikkona myös Meksikon turnaus päättyi alkusarjaan, kun hallitseva mestari koki päätöspelissään 0-1-tappion Etelä-Korealle. jos haluat olla uusi Argentiina pelipaidat voit klikata meidän linkkiä.