AS Roma ihana suorituskykyä, ne voitti pelin. Tämä on hyvä kausi nähdä ihana jalkapallopeli, rakkaat ystävät, älä unohda sitä uudella pelipaidat. Jalkapallon Mestareiden liigan karsinnoissa ratkottiin tiistaina viisi lohkovaiheeseen jatkavaa joukkuetta. Paikan lohkopeleihin lunastivat FC Porto, Celtic, Legia Varsova, Monaco ja Ludogorets.

AS Roma on kiinni jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheessa, kun se kohtaa kotonaan Porton. älä unohda ihana jalkapallopeli, sinä valmistella uusi AS Roma pelipaita tukea heitä? Jalkapallon Mestarien liigan karsinnat huipentuvat tällä viikolla, kun viimeisen karsintakierroksen toiset osaottelut pelataan tiistaina ja keskiviikkona. Ylen tv-peli on tiistaina pelattava AS Roman ja Porton kohtaaminen, johon joukkueet lähtevät herkullisesta 1-1-tilanteesta.

Roma otti kahdessa Porto-ottelussa kolme suoraa punaista korttia, sillä ensimmäisessä osassa Thomas Vermaelen syyllistyi myös törkeyteen. Italialaisseuroista vain Juventus ja Napoli esiintyvät Mestarien liigan lohkovaiheessa, Portugalista mukana on sen sijaan kolme joukkuetta; Porto, Benfica ja Sporting.

Ensimmäisessä osaottelussa Portugalissa kotijoukkue joutui takaa-ajajaksi 20 minuutin pelin jälkeen, kun Felipe ohjasi pallon omaan maaliin. Porto nousi kuitenkin tasoihin 61. minuutilla, kun André Silva upotti pallon verkkoon rangaistuspotkusta Emerson Palmierin käsivirheen seurauksena. Roma joutui pelaamaan ottelussa lähes tunnin yhden miehen vajaalla Thomas Vermaelenin punaisen kortin seurauksena. Olen valmis tukemaan niitä minun uusi AS Roma paidat.