Brasilia voitti Rio de Janeiron olympiakisoissa historiansa ensimmäisen jalkapallon olympiakultansa. Tämä on jännittävää aikaa, kun jännitystä fanit ja pelaajat tuntevat tällä hetkellä. Brasilia joukkue oli loistava, varsinkin niiden kirkkaan keltainen pelipaidat. Huippujännittävä finaali Brasilian ja Saksan välillä ratkesi rankkarikisassa. Saksan Nils Petersen oli pilkkukisan ainoa epäonnistuja ja supertähti Neymar ampui Petersenin epäonnistumisen jälkeen ratkaisevan rankkarikin sisään.

Neymar oli erityisen jännittävä, lapset myös haluavat pukeutua Brasilia pelipaita tukea häntä. Neymar maalasi Brasilian 26. minuutilla johtoon komealla vapaapotkumaalilla. Brasilialla oli ottelun alkupuolella useita muitakin paikkoja, mutta lisämaaleja ei syntynyt. Saksa nousi 59. minuutilla tasoihin. Maximilian Meyer hyödynsi Brasilian löperön puolustuksen. Brasilia painosti varsinaisen peliajan lopulla, mutta ei onnistunut tekemään maalia. Jatkoajan lopulla painosti Saksa. Brasilia pääsi kuitenkin pälkähästä.

Brasilia otti lauantai-illan jalkapallokullan jatkoksi sunnuntaina olympiakultaa myös miesten lentopallossa. Hurjasti huutaneen kotiyleisön edessä Brasilia kukisti loppuottelussa Italian 3-0 (25-22, 28-26, 26-24). Näin Brasilia sai ne kaksi kultaa, joita se ehkä eniten kisoista halusi. Jalkapallokullan ratkaissut Neymar oli katsomossa kannustamassa lentopalloilijoita. Tämä jalkapallo peli on todellakin liian hienoa, rakas ystävä, sinä haluat olla sama Neymar Jr Brasilia muistaa tärkeät hetkellä?