Liverpool ja Arsenal aloittivat Englannin Valioliiga-kauden maalirikkaasti. monet fanit käyttivät pelipaidat heidän tankkaamaan. Liverpool oli kuitenkin vahvempi lukemin 4–3 ja nappasi heti kauden alkuun vieraspisteet Lontoosta. Arsenal aloitti kuitenkin maalinteon. Theo Walcott kuittasi epäonnistuneen rangaistuspotkunsa ja maalasi lontoolaiset 1–0 -johtoon 31. peliminuutilla.

päällään komea Arsenal pelipaita katsella ihana jalkapallopeli. monet lapset haluavat myös jalkapalloa. Arsenal ei kuitenkaan lopettanut pelaamista kotiyleisön buuatessa. Vaihtomies Alex Oxlade-Chamberlain kavensi ensiksi.21-vuotias toppari Calum Chambers toi puskumaalillaan Arsenalin maalin päähän, mutta ei onnistunut loppuun saakka kirissään.

Arsenal on kärsinyt loukaantumisista alkukauden aikana. Nytkin joukkueen ranskalaismanageri Arsene Wenger joutui Chambersin lisäksi laittamaan toisen nuoren topparin, 20-vuotiaan Rob Holdingin, avauskokoonpanoon. Arsenal tarvitsevat tukeamme, kuten tämä tuo meille onnea Arsenal paidat.