Sunnuntaina oli yllään pelipaidat aloittivat lohkovaiheessa. Manchester Cityn sunnuntaista voittoa varjostaa Sergio Agueron ruma kyynärpääisku vastustajaan.

Ihana peli jatkuu, älä unohda sitä uudella Manchester City pelipaita. Manchesteriläiset ottivat kolme pistettä 3-1-voitolla. Edellisen managerin Manuel Pellegrinin alaisuudessa Raheem Sterling kamppail peliajasta, mutta iski sunnuntaina kaksi maalia. Manchester City kaatoi West Hamin Valioliigassa maalein 3-1 ja nousi maalierolla sarjan ykköseksi sunnuntaina.

Ottelun MVP-pelaaja oli Raheem Sterling, joka taituroi kaksi maalia Citylle. Ensimmäisen osuman hän viimeisteli jo vajaan kymmenen minuutin kohdalla ja jälkimmäisen kamppailun lopussa 90+2 minuutilla. Manchesterin molemmat jallkapalloseurat (United ja City) ovat voittaneet kolme ensimmäistä valioliigapeliään samalla kaudella vasta toisen kerran Englannin pääsarjahistoriassa. Edellisen kerran tämä todistettiin kaudella 2011-12.

Manchester Cityn tähtipelaaja Sergio Agüero kohahdutti kovalla kyynärpääiskullaan suoraan West Hamin Winston Reidia vastaan. Tuomarilta jäi tilanne huomaamatta, mutta iso rangaistus on mahdollinen jälkikäteen. Manchester City voitti ottelun lukemin 3–1, mutta kohtaa ensi viikonloppuna paikalliskamppailussa Manchester Unitedin. Uskon, että se olisi jännittävä kaksintaistelu, oletko valmistella uusia Manchester City paidat suosikkijoukkueesi tankkaamaan.