Lionel Messi on paras pelaaja faneja sydämet, hänen pelipaidat on erityisen suosittu, lapset haluavat pukeutua paitansa.

Hän antoi meille faneille tuoda monia hienoja hetkiä, fanit rakastavat FC Barcelona pelipaita, rakastaa katsella hänen peli. Hänen ensimmäinen mestaruus tulisivat Liga kauden 2004-05. Sittemmin ja pelissä merkittävämpi asema kaikkina vuodenaikoina, hän on voittanut kaikki suuret seuran pokaalin Camp Nou - kuten upea matkan kuusi 2008-09 - ja vaati World Player of the Year [myöhemmin FIFA Ballon d "Tai] palkinto neljä kertaa neljän vuoden aikana.

Messi on osoittanut hänen valtakirjansa suurimmista vaiheessa maalia kahdessa kolmesta Mestarien liigan finaalissa hän on voittanut Barcelona, ​​hänen saavutuksistaan ​​jättää monet epäilystäkään, että hän on paras pelaaja hänen sukupolvi; mahdollisesti kaiken aikaa. Tämä ajatus sai lisää painoarvoa maaliskuu 2012, kun vuoden iässä 24, hän tuli kaikkien aikojen paras maalintekijä Barcelonassa - pelaajan 232 tavoitteet Cesar Rodriguez. Eteenpäin n hattutempun Barcelonan 4-3 voittaa Real Madrid maaliskuu 2014 näki myös hänen tulla kaikkien aikojen paras maalintekijä El Clasico yhteenotoissa. Koska paras maalintekijä Barcelona, ​​ja vielä alle 30, Messi on yksinkertaisesti yksi parhaista siellä on koskaan ollut. Osta messi Lionel Messi pelipaita lähettää ystäviä on paras lahja, älä unohda sitä.