Kaikissa urheilu, jalkapallo on suosituin, olemme huolissamme suosikki joukkue jokaisessa pelissä, pelaajat jalkapallo pelipaidat hetki houkuttelee meitä.

Suosittu Portugali joukkue vaikka hävisi alussa, mutta fanit ovat edelleen hyvin optimistisia niiden suorituskykyä. Heidän joukkue Portugali pelipaita on suuri kysyntä, älä missaa mahdollisuus tukea heitä. Euroopan mestari Portugali aloitti jalkapallon MM-karsintaurakkansa tappiolla Sveitsille. Kesällä hopealle yltänyt Ranska nyhjäsi puolestaan Valko-Venäjällä maalittoman tasapelin.

Valko-Venäjällä MM-urakkansa aloittanut EM-hopeamitalisti Ranska ei saanut maaliakaan vastustajan verkkoon. Sama toistui myös toiseen päähän, joten Barysaun Borisov Arenalla pisteet jaettiin 0-0-tuloksella.

Jalkapallon vuoden 2018 MM-karsintansa avasi tiistaina moni kovan tason eurooppalaismaa, mutta yllätystuloksilta ei silti vältytty. Esimerkiksi kesän EM-finaalissa kohdanneet Portugali ja Ranska epäonnistuivat heti avausotteluissaan.

Kesällä Euroopan mestaruutta juhlinut Portugali sai MM-karsinnoilleen huonon alun, kun Sveitsi otti B-lohkossa vierailijoilta luulot pois 2-0-voitolla. Ilman kirkkainta tähteään Cristiano Ronaldoa pelannut Portugali luhistui ensimmäisen puolituntisen aikana: Breel Embolo osui 24 minuutin kohdalla ja Admir Mehmedi vain kuusi minuuttia myöhemmin. Jos pidät jalkapalloa, älä missaa jännittävä peli, kuuluisa tähti Cristiano Ronaldo pelipaita ansaitsette.