Cristiano Ronaldo voitti viime kesänä EM-kisoissa kultaa Portugalin kanssa. Eilen lauantaina hän pelasi ensimmäisen sarjaottelun ja teki heti maalin. Hänellä oli yllään valkoinen jalkapallo pelipaidat Real Madrid voitti pelin. Xavi lopetti Barcelonassa Mestarien liigan voittoon kesällä 2015.

Barcelonan legendaarinen keskikenttämies Xavi on ottanut kantaa ikuiseen kysymykseen siitä, kuka on maailman paras pelaaja. Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldo teki lauantaina vakuuttavan paluun pelikentille. Real Madrid murskasi Osasunan 5-2. paikalle monet fanit käyttivät Real Madrid pelipaita tukea hän.

Kauden ensimmäisen ottelunsa pelanneen Ronaldon ei kauaa aikaa tarvinnut ensimmäisen maalinsa tekemiseen. Ottelu oli vanhennut vain vajaat kuusi minuuttia, kun Gareth Bale nousi väkevästi laidasta ja tarjoili hyvän paikan maalin kulmalle Ronaldolle, joka painoi pallon varmasti verkkoon. Danilo ja Sergio Ramos iskivät Realin jo 3-0-johtoon vielä avauspuoliajan puitteissa ja toisella jaksolla Pepe ja Luka Modric lisäsivät Realin johtoa. Oriol Riera ja David Garcia tekivät Osasunan osumat. Myös Atletico Madrid oli hyvässä vireessä lauantaina. Celta Vigo kaatui 4-0-lukemin. Antoine Griezmann teki kaksi maalia. Jos myös pidä niistä, älä unohda sitä, he maila Cristiano Ronaldo pelipaita myyvät hyvin.