Paul Pogba lähti Manchester Unitedista ilmaiseksi Juventukseen vuonna 2012 ja kehittyi siellä maailmanluokan pelaajaksi. Nyt hänet hankittiin takaisin joukkueeseen 110 miljoonalla eurolla, joka on samalla uusi maailmanennätys. Hänen voimaa kaikkien nähtäväksi, hän siirtää Manchester United, jäisi enemmän faneja odottaa enemmän hänestä ja hänen Manchester United jalkapallo pelipaidat on erityisen suosittu. Pogba on vasta 23-vuotias ja hänellä on kaikki edellytykset nousta aivan maailman parhaiden pelaajien joukkoon ja hilata ManU takaisin Euroopan huipulle muutaman laihemman vuoden jälkeen.

Uusi kausi on alkanut, ja he tarvitsevat tukeamme, hänen Manchester United pelipaita myyvät, älä unohda sitä. Valioliigassa törsättiin kesällä yli miljardi euroa Englannin Valioliigan seurat kuluttivat kesän siirtoikkunassa uusiin pelaajiin ennätykselliset yli miljardi euroa. Jalkapallon kansainvälinen siirtoikkuna sulkeutui kesän osalta elokuun lopussa, ja seurat tekivät taas uusia kulutusennätyksiä.

Kovimmalla rahalla pelattiin tutusti Englannin Valioliigassa, jossa 20 seuraa hankkivat uusia pelaajia yhteensä 1,37 miljardilla eurolla. Summa rikkoo vuoden takaisin ennätyksen. Pelkästään siirtoikkunan viimeisen päivän saldo Valioliigassa oli 181 miljoonaa euroa. Tämäkin on uusi ennätys. Lisäksi peräti 13 Valioliigan seuraa rikkoi kesällä oman siirtosummaennätyksensä. Uskon Paul Pogba ihana suorituskykyä uusi kausi, olen valmis tukemaan hän minun Paul Pogba pelipaita.