Hullu jalkapallojoukkue on aina houkutellut meitä, puhaltimet ostaa jalkapallo peliasut tukea niitä, jalkapallo vertaansa vailla rakkautta. Chelsea hyökkääjä Willian on paljastanut hän olisi kunnia viettää loppuelämänsä pelasi urallaan klubilla. 28-vuotias on yritys suosikki Stamford Bridge oltuaan yksi harvoista pelaajista viime kaudella laittaa kunnioitettavan kampanja ja Brasilian on nyt selitti hän toivoo eläkkeelle Chelsea.

Willian on ollut mukana kaikissa paitsi yhdessä Chelsean Valioliigan pelejä tällä kaudella on liittynyt seuran kolme vuotta sitten ja se vastaamalla kysymyksiin mahdollisesta siirtymisestä Ranskan mestari Paris Saint-Germain. Jos pidät häntä, tukea häntä, ostaa Chelsea pelipaita muistoksi näitä hyviä aikoja.

Willian allekirjoitti uuden neljän vuoden sopimuksen kesällä palkintona hänen esityksiä viime kaudella ja on sidottu seuran vuoteen 2020 saakka, mutta näyttää siltä, ​​että Willian näkee itsensä Valitsemalla Chelsea paljon kauemmaksi että huolimatta raportoitu kiinnostusta muiden seurojen luettuna PSG. Uskon, yllään suosikki joukkue jalkapallo pelipaidat peliasut Chelsea on erittäin onnen, tule, nauttia jalkapallo.