Klubin peli on vielä käynnissä, sinä valmistella favorire teetä, jalkapallo pelipaidat tukemaan niitä? Daniel Sturridge sijoitettiin kahdesti hänen palata aloituskokoonpano Liverpoolin varanneet paikkansa viimeisen kahdeksan EFL Cup. Sturridge antoi Reds varhaisessa johtoon, kun hän oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan muuntaa jälkeen Marko Grujic n laukaus osui hänen polku.

ostaa meidän suosikki joukkue Liverpool pelipaita lahjana meidän parhaita ystäviä on hyvä valinta. Englannin hyökkääjä kaksinkertaistui johtoaan heti tunnin kohdalla, kun hän tarttui Gini Wijnaldum syötti pallon korttipaikkaan alla Michel Vorm. Tottenham hyökkääjä Vincent Janssen veti yksi takaisin paikka varmistaa nervy loppuun, mutta Liverpool pidettiin.

Daniel Sturridge saattaa olla vaikeuksia Valioliigassa, mutta hän ei Tilanne hauskaa EFL Cupissa. Daniel Sturridge osoittautui pisteen johtaja Jürgen Klopp kuin hänen kaksi maalia auttoivat Liverpool tippuu Tottenham pois EFL Cup Anfield.The Englannin hyökkääjä on löytänyt itsensä penkillä Punaiset myöhässä, mutta potkut Liverpool edessä, kun vain yhdeksän minuuttia tyypillisessä salametsästäjä tavoite. Jos myös pidä niistä, älä menetä seuran uuden jalkapallo pelipaidat peliasut Liverpool.