On monia faneja hänen pelin tukea häntä, hänen jalkapallo pelipaidat on myös erityisen suosittu. Älä missaa sitä. Lionel Messi on tehnyt 15 maalia hänen viimeisen 13 Mestarien liigan pelejä vastaan ​​Englanti vastustusta. Messi on nyt paras maalintekijä kotipeleissä Mestarien liigan historiassa. Argentiinan teki kolmen minuutin kuluessa hänen La Liga palata viikonloppuna, ja edessä hänen vanha pomo osoittautui jälleen mitä maaginen pelaaja hän on.

Uusi kausi neuleet ovat hyvin suosittuja, jos haluat ostaa FC Barcelona pelipaita, uskon Messi Jersey on täydellinen lahja, monet lapset ovat kovasti häntä. Lionel Messi sijoitettiin hattutempun kuten Barcelona rangaista 10-mies Manchester City Mestarien liigan Pep Guardiola paluu vanhan seuran. Kaupunki olivat kilpailukykyisiä ensimmäisellä puoliskolla, mutta teki liian paljon virheitä vastaan ​​armoton Barcelona reveling Messi paluuta loukkaantumisilta.

Voitto ylläpidetään Barcelona 100% alku C ryhmän ja laajentaneet etumatka Kaupunki viisi pistettä. Jos se oli yllättävä päätös, taktiikka oli yleisesti käytössä ensimmäisellä puoliskolla kuin kaupunki, syrjäyttämisen keskikenttä ja painamalla korkea, osoittautui Barcelonan tasaveroisina ajasta ja kulkee ja oli tyhjäksi sellainen virhe on mahdotonta suojautua. yllään meidän lempijalkapallojoukkueesi Lionel Messi pelipaita tukemaan niitä on onnekas asia.