Jokainen odottaa maanantaina. sinä valmistaa sinulle uusia jalkapallo pelipaidat vielä? Tämä ottelu voisi kertoa paljon. Liverpool ja Manchester United tällä kaudella olisi kovasti taistella otsikko. Heidän keskinäinen ottelut osoittaa, kuinka vakava hän. Tällä teemme parempaa Punaiset kolme pistettä. Graeme Souness, asiantuntija SkySports suosii Liverpool ja uskoo, että tänä vuonna on otsikko.

Jos haluat Liverpool pelipaita, harkita suosittu pelipaidat, uskon, että ystäväsi saa mitään erityistä hauskaa. Kaupunki joen Mersey on maanantai koko varpaat. Ympäröi kokonaan punainen. Kuuluisa Anfield tulevat vihattu Manchester United. Kaksi kuuluisaa seurat haluaisivat ovat saavuttaneet tällä kaudella otsikko.

Liverpool nappasi viimeisen kerran vuonna 1990. Manchester United juhli vuonna 2013, mutta lopulta alkaen Sir Alex Ferguson puolella ei toistamaan tämän menestyksen. Ne ovat edelleen vain kolme kautta, mutta silti se on Red Devils fanit tuntua loputon odottaa. Maanantaina Liverpool ja Manchester United vastakkain. Punaiset ovat kolme pistettä parempi. Jose Mourinho varmasti haluavat saada Kloppova valinta puhelun. Mutta älä unohda ja niiden lempijalkapallojoukkueesi jakaa ilon, voit valmistaa uusia jalkapallo pelipaidat peliasut Liverpool etukäteen.