Real Madrid joukkue aina voittaa pelin, jalkapallo pelipaidat seuran on myös hyvin suosittu, jos haluat, mutta jäi tukea Ronaldo. Real Madrid onnistui voittamaan kotona Stadionilla Athletic Bilbao 2: 1 ja selvisivät tappion Atletico Madrid Sevillassa johtaa Espanjan sarjataulukon. Valkoinen baletti Benzema lähetetään johtoon ensimmäisellä puoliskolla verrattuna Merino, kolme pistettä, mutta lopulta siirtää vuorotellen Morata Real Madrid.

Joyful Holiday kuluneet Real Madrid pelipaita sopivat täydellisesti ostaa suosikki pelipaidat katso hämmästyttävä otteluissa. Juuri ennen puoliaikaa antautuivat jälleen tietää Real. Ensimmäinen heikko laukaus Carvajal ei tehdä liikaa vaivaa Iraizoz, Balea ohi Ronaldo jäänyt ole eikä Benzema ja hyvässä asennossa juuri ennen maalivahti mieluummin CR7 potkaisi pallon pienestä kulmasta ennen kuin se ylitti mieluiten sisäänrakennettu kaverit ja Iraizoz neprostřelil.

Ensimmäinen mahdollisuus ottelu oli käytettävissä Athletic Bilbao. Williams kova laukaus, mutta yritys meni Navas yli kulmapotkuksi. Mutta Real vastasi parhaiten - tehdä maali. Isco oli kaksintaistelu portilla Bilbaon Saboritem näennäisesti menetetty, mutta lopulta onnistui saada pallo, lähetti sen juuri Benzema, joka johti tarkasti - 1: 0th

White baletti on syvästi loukkaavaa suuri toimintaa ja vähitellen huomiota Iraizoz kokeillut Kroos, Cristiano ja sitten pää Bale. Baskit pidempi jälkeen takana tavoitteet olivat hyvin alas, mutta vähitellen ravistamalla iskuilta ja todisteita myös ammuttu päähän ja Merina. Real Madrid Club aina antaa meille paljon yllätyksiä, lapset myös rakastavat klubi Cristiano Ronaldo pelipaita, luulen ansaitsevat.