Jos haluat ostaa jalkapallo peliasut ystävillesi, voit harkita suosittu pelipaidat, kuten Manchester United, tunnemme Rooney, sekä tämän vuoden Transfer Manchester United pelaaja Ibrahimovic.

Manchester United pelipaita ovat erityisen suosittuja, yllään suosikki pelipaidat on hieno hetki. Jopa Ibrahimovic korkeat vaatimukset, se on ollut jonkin verran alkavat kauden ruotsalainen Old Trafford. 35-vuotias saapui Old Trafford kysymysmerkkejä yli ikänsä ja kestävyyttä, mutta hän laittaa ne pelot nukkumaan Teatterikorkeakoulussa of Dreams. Entinen Barcelona Miehellä on kuusi maalia hänen aukko 11 esiintymisiä varten Punaiset ja sijoitettiin ratkaiseva tavoitteet voittoa vastaan ​​Southampton ja Zorya.

Ruotsalaisella on soittanut joka minuutti United liiga kampanja tällä kaudella, ja vaikka hän oli syyllistynyt puuttuu useita mahdollisuuksia vastaan ​​Stoke, hän on ollut sivussa tärkein uhka kaikkialla. Paul Pogba on edelleen löytää hänen jalkansa Old Trafford mutta ranskalainen on osoittanut hyviä merkkejä yhteisymmärrykseen Ibrahimovic ja veteraani näyttää olevan hyvä johtaja tämä nuori United puolella. Ibrahimovic nro 9 Zlatan Ibrahimovic pelipaita, jotta ne onnekas.