Real Madrid Club näyttää meille paljon hienoja hetkiä, Joulu on tulossa, oletko valmis ostaa lahja? jalkapallo pelipaidat kerhon on erittäin suosittu, älä unohda sitä. Real Madrid tuhlattu viimeinen mahdollisuus saada kevään taistelevat osmifinálových Champions League. Klo Legion Stadium Warsaw hukkaan dvougólový lyijyn ja lopulta lopulta pelasti piirtää 3: 3rd Seuraavassa on viisi havaintoja tämän kaksintaistelu.

Jos haluat ostaa pelipaidat, mielestäni voit harkita suosittu Real Madrid pelipaita, uskomme, että perhe ja ystävät ovat erityisesti pidä. Harvat väittävät, että legendaarinen BBC on tällä hetkellä suurin Welsh muodossa pikajunan. Muutama päivä sitten hän allekirjoitti uuden sopimuksen, ja ikään kuin osoittamaan, että tähtitieteellinen luku palkkalistoilla ansaitsee Makal tuhoamiseen kehossa. Lisäksi kun vain 57 sekuntia, kauniisti sijoitettiin johtava tavoite Real.

Eilen jälleen kokonaan hävyn osoitti nykyinen heikkous White Ballet. Vuotava puolustus. Jos Madrid haluaa joukkue tulla ensimmäinen seuran nykyajan Mestarien liigan, joka puolustaa pokaalin on työskenneltävä paljon sen vahvistaminen. Eilen, esimerkiksi Coentrao poltettu kuten paperi ja yleensä Real kymmenen ottelut peräkkäin epäonnistunut pitää puhtaana, vaikka vastaan ​​třetiligovému Cultural Leonesa kuppiin. Uusi kausi peli jatkuu, tähti tarvitsee apua, voimme valmistautua meidän jalkapallo Cristiano Ronaldo pelipaita etukäteen.