Toinen Joulu lähestyy. Oletko valmis lahja lapselle? Lähetä heille suosittu jalkapallo pelipaidat. Real Madrid jälkeen viikonlopun yöpyä johtava asema Espanjan Primera Liga pöytä. Kotona stadion San Bernabéu voiton ansiosta kaksi maalia Gareth Bale ja yksi Álvaro Morata yli rookie kilpailu Leganés 3: 0. Barcelona sitten illalla ottelun neljännen kentällä Sevillan hallitaan ja Suarez, Messi tavoitteet kääntää negatiivisen tilanteen ja saada kolme pistettä.

Jos myös rakastavat jalkapalloa, mielestäni suosittu Real Madrid pelipaita on paras vaihtoehto, älä unohda. Toinen kolme pistettä ovat saavuttaneet Real Madrid jälkeen pelaajan rookie kilpailu Leganés. Joukkue, joka oli ennen viikonloppua, kolmanneksi paras koko vastustajan leikkikentillä White baletti hyvin monimutkainen tilanne ja hyökkäsi hänen kuolemaansa on hyvin korkea. Real niin teki ongelmia alueellinen valta, luoda goalscoring tilanteita.

Ja koska jopa ennen Leganés ollut rangaistusalueen ulkopuolelta ole vaarallinen, katsojat katseli alkupuolella aurinkoisella säällä melko vankka tylsyydestä. Tapahtuma päättyi enemmän tai vähemmän rangaistusalueelle ja maalivahti ei ollut huolia. Ensimmäinen vakava uhka portille tuli sen jälkeen kaksikymmentä minuuttia, kun puolustuksen pas laskeutui Ronaldo, mutta hänen tekninen laukaus maalia kohti juuri päättynyt Serantes. Me kaikki tiedämme, että Real Madrid on erittäin suosittu, monet lapset pitävät klubistaan Cristiano Ronaldo pelipaita, Joulu on tulossa, oletko valmis lähettämään heille lahjan?