Arsene Wenger toivovat paluuta kodinmukavuuksilla osuu yksiin paluun muodostua Gunners ryhtyivät syö Chelsean yhdeksän pisteen etu kärjessä yläosan Valioliigan. Arsenalin kannattajia tukee aina niitä, tukea joukkueen jalkapallo pelipaidat.

Saatuaan syntipukki tappioista Goodison Park ja Etihad Stadium, Arsenal fanit toivovat myönteistä vastausta Mesut Özil. Saksan oli nauttii tuotteliain kausi Arsenal pelipaita, mutta katosi kun hänen puolella tarvitsi häntä eniten viime viikolla.

Gunners ovat menettäneet merkittävästi otettaan kilpailussa otsikko seuraavat vahingollisia tappioita Everton ja Manchester City ja tuskin löytää Tony Pulis "taipumaton West Brom puolella pikkujuttu tapaninpäivänä. Pulis on tiettyjä keskittyä tyhjäksi Arsenalin hyökkäys - hän käyttöön kuuden miehen huopa puolustus viime kapea 1-0 tappion Chelsea - mikä tarkoittaa, Ozil täytyy käyttää kaikki hänen nous löytää tilaa, jossa hän katsoa luoda aukkoja. Jos myös pidä niistä, voit käyttää seuran Mesut Özil pelipaita tukemaan niitä.