Chelsea risteili seuran ennätys 12. suora liiga voitto mukava 3-0 alistavat Bournemouth Stamford Bridge. Football Club peli on oikeastaan ​​enemmän ja enemmän jännittävä, älä unohda joka ihana hetki, tukevat jalkapallo pelipaidat.

Jalkapallo antaa meille hauskaa, jos haluat, älä missaa seuran Chelsea pelipaita. The Blues ovat olleet ylimielinen muodossaan vuodesta Antonio Conte siirtynyt taktiikalla 3-4-3 ja ajaa edelleen ansiosta Eden Hazard rangaistuksen ja Pedron ahdin. Kotivoitto vei Chelsean pistettä täsmäävät kauden 46 - yhdeksän edellä Liverpool, joka ottaa Stoke tiistaina.

Belgian supertähti on aiheuttanut vastustusta ongelmia koko kauden ja Bournemouth ei ollut vastaus hänen vauhtia ja kikkailu lopullisessa kolmas. Conte tukema Belgian toimittamaan varten Blues jälkeen huono alku hänen Chelsea uran, mutta näyttää siltä, ​​että Italian valmentaja edelleen varauksellisesti hyödyntäen Batshuayi.

25-vuotiaan rangaistus oli hänen 50. Premier League tavoite - vain Frank Lampard, Didier Drogba, Jimmy Floyd Hasselbaink, Eiður Guðjohnsen ja Gianfranco Zola ovat Hyväksytty feat Chelsea.