Joulu on tulossa, oletko valmistaa alkuun seuran jalkapallo pelipaidat sinulle perheelle. nauttivat mielellään joulua meidän suosikki jalkapallo tähti. Chelsean hämmästyttävä voittaa ajaa edelleen kuin he tulivat takaapäin voittamaan Manchester City 3-1 at Etihad Stadium. Blues on nyt voittanut kahdeksan peräjälkeen Premier League, ja nykypäivän voiton siirtää ne neljä pistettä edellä yhdenkin pääotsikko kilpailijat kuten olemme lähellä puoliväliin kauden.

alkuun seuran Chelsea pelipaita ovat hyvin suosittuja, jos haluat lahjoja ystävien ja perheen, mielestäni jalkapallotrikooseen on hyvä valinta. Antonio Conte on elvytetty Chelsea tällä kaudella, mutta he aloittivat vahvempi jälkimmäisellä puoliskolla antaa loistavaa menossa taakse. Cesc Fabregas, takaisin puoli tänään loukkaantunut Nemanja Matic, osoitti hänen arvoinen seuran kanssa loistava haravointi pallo löytää Diego Costa varten hyvin otettu taajuuskorjain tasatunnein-merkki.

Vain kymmenen minuuttia myöhemmin se oli 2-1 Chelsea osui City klassinen vastahyökkäyksen, viimeisteli kylmästi jonka palauttamalla Willian, joka korvasi Pedro penkistä. Chelsea tähti Cesc Fabregas perustaa Diego Costa taajuuskorjain vastaan ​​Manchester City runsaalla pass lauantaina, poiminta hyökkääjä hänen omassa puoli laittaa hänet one. Yllään meidän suosikki Eden Hazard pelipaita ja nauttia niistä yhdessä on erittäin palkitsevaa asia.