MSN kolmikärki Lionel Messi, Suarez ja Neymar laittaa mahtava show kuin joululahja faneille, jotka osoittautuivat on kylmä ilta. Barcelonan Jersey on hyvin suosittu, joulun tilaisuus käyttää meidän suosikki FC Barcelona pelipaita on täydellisen loman. Barcelona voitti paikalliset kilpailijat Espanyol 4-1 Camp Nou leikata Real Madrid: n johtoa alas kolme pistettä yläreunassa La Liga.

Yllään suosittu suosittu jalkapallo pelipaidat tukea niitä, Barcelona joukkue Messi, Luis Suarez ne ovat hyvin suosittuja. Aukko maali tuli, kun Andres Iniesta lofted runsas läpi-pallo päälle ja Suarez juoksi sen päälle, kun se sublimely ennen kilpa syöttöä ja viimeistely kliinisesti.

Messi perustettu kaksi maalia sensaatiomainen harhautuksillaan, liikkuu, että mikään muu pelaaja maailmassa voi vetää pois ennen notching yhden itselleen jälkeen hieno liittämisen kanssa Suarez. Hänen nimensä soi ympäri Camp Nou ja vaikka Ronaldon erittäin vaikuttava tavoite paikkansapitävyys, laatueron näiden kahden välillä on yhä ilmeinen. Messi ottaa Ronaldo voittaa palkinnon leuassa ja vain jatkaa sitä, mitä hän tekee parhaiten. Alkaen täällä.

Se oli Argentiinan joka lovinen neljäs, kun kaunis lohjennut syötön Suarez pelataan hänen laittaen kirsikka kakun. Jos myös pidä jalkapallosta, kuten Lionel Messi pelipaita, älä unohda sitä.