onnellinen Joulu on tulossa, oletko valmistella lahja perheen ja ystävien, ylhäältä seuran jalkapallo pelipaidat ovat hyvin suosittuja, mielestäni se prefektin lahja. Luis Suarez on sopinut uuden sopimuksen, joka näkee hänet säilyy Barcelona 30. kesäkuuta, 2021 valtava buyout lauseke 200 miljoonan euron asetettu. Siksi on hieman yllättävää, että Suarez, joilta on saatu viiden vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta Katalonian jättiläisiä vuonna 2014, on asetettu sitoutumaan toiseen pitkäaikaisen käsitellä klubilla.

Barcelona joukkue aina antaa meille paljon jännittäviä hetkiä, monet chilren ovat myös kuten joukkueen ja joukkue FC Barcelona pelipaita, he haluavat nähdä alkuun seuran ihana peli. Barcelona ei luopumaan maksamalla raskas summan heinäkuussa 2014 Suarez, joka ei pystynyt tekemään debyyttinsä vasta yli kolme kuukautta myöhemmin johtuen kielto puree Italia vastaan ​​Giorgio Chiellini vuoden 2014 World Cup. Suarez on antaa hänen jalkapallo eivät puhu, ja hän viimeisteli debyyttinsä kampanjan Barcelona nettouttamiseen tiebreaking tavoite Mestarien liigan loppuottelussa voittaa Juventus Berliinissä 18 kuukautta sitten.

Hän iskeä vauhtiaan viime kaudella, kuitenkin on 40 huippu-maalia 35 esiintymisiä, kuten kaksinkertainen Barca muistoihin 4-0 voittaa Real Madrid ja hattutempun vastaan ​​Granada että sinetöity klubin uusin liigan voitto. 29-vuotias on säkkeihin 10 LaLiga maalia 14 esiintymisiä tällä kaudella. jos myös näistä seuran Luis Suárez pelipaita, älä unohda sitä.