Meidän suosikki jalkapallo pelipaidat tukea heitä, tukemaan heidän jokainen peli. United fanit olisi varmasti parempana vapaasti virtaava, kolme tai neljä maalia voitto, mahtailu voittaa joukkueen top-neljä toiveet, mutta Mourinho tarvitaan osoittamaan, että hänen puolueensa temppu ei ollut rikki.

Joulun lähestyessä, kokoelma niiden suosikki joukkue Manchester United pelipaita on erittäin merkityksellinen asia. Jose Mourinho poimii Manchester Unitedin mies ottelussa Tottenham. Näyttävästi, Lallana ohitti oman levy tahansa pelaaja Englanti alkuun lennon tällä kaudella matkan hän katettu Anfield. Väsymätön 28-vuotias teki punaisten avaamisen maalinsa ottelussa viidennessä minuutti ennen Dimitri Payet ja Michail Antonio laittaa Vasarat eteen.

Henrikh Mkhitarjan kiitti Manchester United fanit seuraavat hänen ensimmäinen tavoite at Old Trafford tänä viikonloppuna. 27-vuotias keskikenttäpelaaja, joka liittyi Red Devils kesän, kamppaili tehdä vaikutus alkuvaiheessa kampanjan mutta on palauttanut Jose Mourinho usko viime otteluissa.

Mkhitaryan sijoitettiin United tavoitteena on 1-0 voiton Tottenham sunnuntaina ja myös saivat kimpussa Zorya Europa League keskellä viikkoa. Kun alistavat Spurs, Armenian tweeted: Increadible joukkue voittaa! jos myös näistä alkuun seuran jalkapallo pelipaidat peliasut Manchester United, älä unohda sitä.