Real Club on erittäin suosittu, seuran jalkapallo pelipaidat ovat hyvin suosittuja, jos haluat niitä, älä missaa mahdollisuus tukea heitä. Se on ollut toinen kiehtova kampanja Espanjassa sikäli, jossa Real Madrid tällä hetkellä johtava tavalla kuin ne näyttävät saada käsiinsä takaisin otsikko, kun taas Mestarien Barcelona ovat lähellä takana kilpailijoita. Gibson kuitenkin haluaa korostaa, että hänen 4-2-3-1 kokoonpano ei ole vain kokoelma parhaita pelaajia La Liga tällä kaudella.

Voit tarkastella muita goalkeepers liigassa ja puhua Keylor Navas loukkaantuu, ja me perinteisesti antaa sen maalivahti, joka on myöntänyt vähiten tavoitteista, joka on normaalisti Atletico Madrid maalivahti. Mutta tässä tapauksessa se on Villarreal, jotka ovat paras joukkue defensively La Liga tällä kaudella. Ne ovat yllään Real Madrid pelipaita ja ylpeä.

Kolme cruciate polven nivelside vammat tarkoittaa Asenjo on todellakin ollut töitä, enkä vain, että kevyesti, koska hän todella on ollut töitä taistelemaan takaisin kolmesta mahdollisesti uran päättymätön vammoja. Ja myös taistella takaisin vapautumiseen Atletico Madrid, sitten päätyvät lainassa Malagan ja Villarreal, eikä aina ole ensimmäinen valinnanvaraa Villarreal.