Klubin peli on erittäin jännittävä, jos olet faneilleen, älä missaa mahdollisuus tukea heitä, klubi jalkapallo pelipaidat ovat hyvin suosittuja. Diego Costa haluaa lopettaa Chelsea. Sun väittää, että 28-vuotias on kertonut ystäviä hänen onnettomuutta Premier League ja että hän aikoo edistää siirtymistä pois Stamford Bridge tammikuun siirto ikkunan.

Jos pidät häntä, ostaa hänen Chelsea pelipaita muistoksi. Costa on sopinut käsitellä periaatteessa yli siirtyä Kiinan Super League mutta Chelsean kieltäytyvät myymään ainakaan ennen kampanjan päätyttyä. Costa, 28, sanottiin olevan mukana valtava peräkkäin pomo Antonio Conte ja jäsenten Chelsean lääkintäryhmä viime viikolla. Tähden hyökkääjä sittemmin jätetty pois joukkue kohtaamaan Leicester City lauantaina - vaikka Conte vaati tämä johtui vamman.

Väitetään Conte käy keskustelut Costa myöhemmin viikolla yrittäessään tilanteen laukaisemiseksi, joka on varjostanut Chelsean otsikko tarjous. Mutta vaikka Italian pomo Conte pystyy sovittamaan kanssa Costa, Sun sanovat hyökkääjä on päättänyt hänen pitkän aikavälin tulevaisuus on muualla, jossa kesäisin liikkua väistämätöntä.