Jose Mourinho on vahvistunut, että tuttu pilke silmäkulmassa ja hänen sivulta rehvastella. Jos haluat jalkapallo, älä missaa hienoja hetkiä, tukea heidän jalkapallo pelipaidat. Manchester United ovat maaliskuun kerran, kuusi suoraa liiga voittoa - ja seitsemän yleistä - jälkeen maanantaina 2-0 voiton West Ham työntää heidät partaalle neljän parhaan.

Uusi vuosi alkoi, suosittu joukkuekilpailussa jatkuu, seura Manchester United pelipaita ovat hyvin suosittuja, pelaajat haluavat fanit tukea niitä. Mourinho vaihdot voitti pelin, erotuomari Mike Dean teki parhaansa pilata sitä naurettava punaisen kortin ja vielä yksi osuvin hetkiä tuli lopullinen pilli. Erikoinen marssivat kentälle, heitti kätensä ympärilleni David De Gea ja kiitti maalivahti kaksi loistava, ottelu-voittavan säästää. United eivät olleet parhaimmillaan, De Gea toimeentulo ne pois ja silti he silti pysäyttämätön vauhtia, joka on tehnyt niitä uhkaavasti puolivälistä taulukosta jopa kuudenneksi.

De Gea teki sensaatiomainen tallentaa kieltää Manuel Lanzini curling ammuttu minuutti ennen puoliajalla ja sitten Michail Antonio myös hukkaan suuri johdossa mahdollisuus. Mourinho loistava kaksinkertainen korvaaminen oli maksanut rikas osinkoja ja vuosien varrella on ollut niitä hetkiä, jotka ovat tehneet hänestä niin menestyksekäs johtaja.