Suosittu joukkue jalkapallo pelipaidat on hyvin suosittu. Jos haluat, älä missaa. Barcelona on nyt viisi pistettä jäljessä Real Madrid La Liga otsikko rotu, jolla häntä peli enemmän, kun he kiinnittivät 1-1 Villarreal.

Uuden kauden peli on erittäin jännittävä, FC Barcelona pelipaita on erittäin suosittu, oletko valmis tukemaan niitä? Barca edelleen kolmanneksi pisteen takana toiseksi sijoitettu Sevilla, kun Villarreal jäädä viidenneksi, vain yhden pisteen tuuliajolla Atletico Madrid. Kaikki tämä merkitsee Real ovat vahvasti hallitsee mestaruuden seuraavat heidän 5-0 voittaa Granada aiemmin päivällä. Lionel Messi teki ylevän viime hetken vapaa-kick pelastaa pisteen Barcelona ja kieltää Villarreal kuuluisa voittaa sunnuntaina.

Messi osuma postitse ja Barca evättiin rankkarissa Bruno hoitanut maalia Argentiinassa eteenpäin, ennen Messi loistava set-pala tavoite. Barca jäädä kolmanneksi taulukossa ja polku johtajat Real Madrid viisi pistettä.

Vaikka Messi myöhään mahtipontisuus, tämä oli vahingollista tulos Barcelona, ​​jotka ovat pelanneet yhden pelin kuin Real, heidän ensimmäinen liigan pelin jälkeen talvilepoa. Luis Enrique tuskin muistaa hänen 150. peli vastaa Barca pitkiä, hänen puoli hidas pitkiä aikoja.