Dele Alli on ominaisuuksiltaan tullut johtava Tottenham tulevaisuudessa, mukaan Mauricio Pochettino. Klubi peli on erittäin jännittävä, mielestäni yllään jalkapallo pelipaidat tukemaan niitä on kovin mielekästä. Alli ei käänny 21. huhtikuuta saakka, mutta on vakiinnuttanut itsensä säännöllisesti Spurs ja Englannissa vuodesta saapuvien Sky Bet League One puolella MK Dons 18 kuukautta sitten. Keskikenttäpelaaja on tehnyt 14 kertaa klubin ja maan jo tällä kaudella.

Suosittuja Tottenham Hotspur pelipaita ovat hyvin suosittuja, ja jos haluat ostaa lahja, älä unohda sitä. Alli kasvoi Liverpool kannattaja mutta valitsi Pohjois-Lontoossa ennen siirtymistä Anfield takaisin vuonna 2015 ja Spurs menee seitsemän pistettä irti punaisten jos he voittavat Merseysidessa lauantaina.

Ennen pelin Pochettino sanoi: "Tietenkin on tärkeää, olemme Hugo Lloris, kapteeni Ranska, hän on kokenut pelaaja ja voi ehkä antaa paremmin neuvoja kuin nuorempien pelaajien. Odotetaan Spurs lauantaina ovat Liverpool puoli jonka ainoa voitto 2017 on tullut FA Cupin kolmannen kierroksen uusinnan at League Two Plymouth, mutta Pochettino on antanut Jürgen Klopp hänen tukensa.