Kaikista pelaajat pidetään uhanalaisten Manchester City lajien saapumisen jälkeen Pep Guardiola, Sergio Aguero oli alhainen luettelossa. Häntä pidetään yleisesti paras hyökkääjä Premier League, ja oli kyseenalainen asia ulottuu että ylpeillä kaikkialla Euroopassa. Aguero oli sijoitettiin 50 liiga maalia 63 ottelut kahden viime vuodenaikoina. jalkapallo pelipaidat ovat hyvin suosittuja, älä unohda sitä.

Guardiola saapuminen teki selväksi, että kukaan pelaaja olisi koskematon, mutta harvat uskoivat, että Aguero olisi työnnetään reuna kaupungin ensimmäinen joukkue espanjalainen ensimmäisten kuuden kuukauden vastaava. Gabriel Jesus perin allekirjoitti viime kesänä, mutta hänen toinen tulossa Manchester tuonut merkittävästi takaisku Aguero asemaa johtava mies. me kaikki tiedämme, että jalkapallo pelit ovat erittäin jännittävä, monet fanit yllään Manchester City pelipaita tukemaan niitä. Uskon, että se hyvää.

Guardiola on johtaja, joka veistää pelaajille oman uskomus ei miten jalkapalloa tulisi pelata, mutta miten se voidaan toistaa useimmat onnistuneesti. Hän ei ole pelkää hermostuttaa höyheniä vanhempi pelaajia eikä valmis nöyristellä niille, jotka ovat olleet olennainen osa aiemmin; vaikka viime aikoina. Gabriel vuotiaista vain 19 ja siksi muokattavaksi kuin 28-vuotias Aguero, tuli heti Guardiola ensisijainen hyökkääjä.