yhden yön - se maistui hyvältä. Adam Bate heijastaa niiden 5-3 Mestarien liigan voittaa Monaco. Manchester City jalkapallo pelipaidat voittanut pelin, se oli aika juhlia.

Manchester City ansaitusti vietetään lopullinen pilli, hetki voiton jälkeen osoitus sietokyvyn ja hyökkää lennokkuus joka toi ikimuistoinen voittaa.

Willy Caballero City ura on ajautumisesta välillä onnettomia ja sankarillinen, mutta täällä hän luovutti koko valikoiman, yhdessä yössä. Radamel Falcao ja John Stones kukin tarjosi oman muunnelmia hyvä, paha ja ruma, kun Sergio Aguero sijoitettiin yksi pehmeämpi tavoitteet uransa ennen volleying yksi hänen parhaista. Jossain keskellä kaikkea, kaupunki voitti. jalkapallo tekee meistä onnellisia, nähdä hieno jalkapallo on niin jännittävää, ostaa seuran Manchester City pelipaita myös tukea niitä.

Yksi laukaus jalka on yleensä riittää nilkuttaa toiveet tahansa Mestarien liigan puolella, kun suhteellinen minnows ovat ottaneet lähteä klo vuodenvaihteessa. Täällä, kaupunki pystyivät heittää kolme kierrosta ja oli ilmeisesti asetettu tähdätä heidän päänsä ennen pelastamaan tilanteen dramaattinen tyyliin. Tavoite alas 20 mennä, he silti voitti 5-3.