Barcelona pomo Luis Enrique onnistuneet murtamaan uskomattoman yhdistysrekisteripalvelu kun hän nimesi yksitoista hallitsevat ulkomaalaiset pelaajat vastaan ​​Leganes. Messi teki hänen 145. ahdin hänen seuran hänen 600th uransa ulkonäkö Barcelona juuri teki tarpeeksi nähdä pois Leganés. Klubin peli on erittäin jännittävä, monet fanit päällään jalkapallo pelipaidat tukemaan niitä.

Messi antoi Barca johtoasemaan, ennen Unai Lopez ammuttu taajuuskorjain. Se oli Argentiinan eteenpäin ensimmäinen kontakti palloa alueella on jättänyt rekisteröidä yhdellä kosketuksella ruutuun vastaan ​​PSG tiistaina. FC Barcelona pelipaita on erittäin suosittu, älä unohda sitä.

Kymmenen ei-espanjalainen pelaajat rivissä vastaan ​​nöyrä La Liga puolella kuin Lionel Messi ahdin varmistettu Barcelona palautunut suoraan takaisin järkyttävä 4-0 tappion Paris Saint-Germain. Enrique on ensimmäinen Barcelona pomo historiansa nimetä kymmenen ulkomaisia ​​pelaajia La Liga peli.

Koskaan on Barcelonan puoli kehui niin monet ei-espanjalainen pelaajia alkaa yksitoista kuin Katalonian jättiläiset ovat aina antanut kotimainen pelaaja politiikkaa. Etelä-Amerikan tähdet Messi, Luis Suarez ja Neymar auttoi Barcelona voittoon jälkeen kirkas alun väistyi vaikea peli.