Jalkapalloseura on monia jännittäviä pelejä, monet fanit ovat valmiita tukemaan niiden suosikki jalkapallo tähti kanssa jalkapallo pelipaidat. 35-vuotias löi 25 ja 26 tavoitteet kampanjan käsi Red Devils ensimmäisen palan merkittävä hopean alle Jose Mourinho on kiehtova 3-2 alistavat pyhiä. Se Ibrahimovic 32. palkinto uransa mutta suuruusluokka hänen myöhään voittaja ole täysin mitattavissa loppuun asti Mourinho hallituskauden Old Trafford.

Monet fanit ovat kuin häntä, kuten yllään Manchester United pelipaita tukea häntä, tekee unohda sitä. Katso kaikki uusimmat Premier League ja EFL finaali tavoitteet ja korostaa, kuten voittoja Spurs ja Manchester United. Phil Neville uskoo Zlatan Ibrahimovic on Manchester Unitedin nykyajan Eric Cantona kun hänen EFL Cup-voittavan hyödyntää.

Koska clinched Community Shield kanssa myöhään header vastaan ​​Leicester elokuussa, ruotsalainen toisti feat Wembley sunnuntaina, kumara vuonna 87. minuutti, kun United voitti Southampton sinetöidä viidettä League Cup voitto.

Kuten Mourinho, Ibrahimovic pidetään Manchester United haaste. Nukkuva jättiläinen, joka oli unohtanut kuinka voittaa. Mourinho tiesi hän ei voinut ottaa riskejä Old Trafford. Se kertoo kaiken, että hänen mielestään Ibrahimovic lähes takaa menestystä, kun hän saapui.