Jose Mourinho odottaa ensi kaudella olla Zlatan Ibrahimovic viimeinen jalkapallo huipputasoa ja odottaa sen olevan Manchester United. Klubin peli on erittäin jännittävä, jos pukeudut jalkapallo pelipaidat tukea niitä, näkevät erilaisen tuloksen. Ibrahimovic, 35, joka on tehnyt suuren vaikutuksen koska saapuu Old Trafford, allekirjoitti yhden vuoden sopimuksen viime kesänä, kun saavut ilmaisen kuljetuksen Paris Saint-Germain, ja siihen sisältyi optio vielä 12 kuukaudella.

Red Devils' kausi voi silti olla tehokkaampi kuin suurimman osan kilpailijoiden kannalta määrän kunnianosoituksia voitti mukaan ruotsalainen. monet fanit ovat kuin häntä, hänen Manchester United pelipaita on erittäin suosittu lasten kanssa, jos myös jännittävä jalkapallopeli, älä unohda sitä. Zlatan Ibrahimovic hyväksyy Valioliigan otsikko on todennäköisesti yli Manchester United, mutta uskoo ne ovat tietysti parempaa kauden kuin suurin osa niiden kilpailijoita.

Johtajat Chelsea ovat kuumia suosikkeja kruunataan mestareita, mutta Ibrahimovic tuntuu Iso - jotka ovat jo EFL Cupin finaalissa - on mahdollista voittaa kolme pokaaleja, kun taas kaatopaikalle muiden sivujen jahtaavat Blues lopulta tyhjin käsin.

Lyöjä pelataan United voitti Watford 2-0 Old Trafford lauantaina liikkua kahden pisteen toiseksi sijoittunut Tottenham, vaikka jäljellä kuudenneksi taulukossa. Mourinho on varma, että vaihtoehto otetaan ylös, mutta hän odottaa ensi kaudella olla lyöjän viimeinen pelaaminen "korkeimmalla tasolla".