Zlatan Ibrahimovic teki hattutempun kuin Manchester United voittaa St Etienne 3-0 torstaina hallita niiden Europa League viime 32 tie. Manchester Unitedin jalkapallo pelipaidat| voitti voiton; juhlikaamme tämän voiton meidän suosikki tähti. Ruotsalainen eteenpäin, joka on enemmän maaleja vastaan ​​St Etienne kuin mikään muu joukkue, nautti toinen kannattava iltana vastaan ​​Ligue 1 puolella, avaamalla pisteytys taipua vapaapotkun 15. minuutilla.

Jos pitää myös jännittävä jalkapallopeli, älä missaa klubi Manchester United pelipaita. Oli arveluttavaa allekirjoittamisen veteraani hyökkääjä Ibrahimovic on ilmainen kuljetus Paris St-Germain kesällä, mutta ruotsalainen on vastannut ottamalla hänen yhteneväisiä 23 kauden. 35-vuotias entinen Juventus, Barcelona ja AC Milan mies on nyt netted 17 uran hattu-temppuja. Se oli hänen ensimmäinen liittymisen jälkeen United hänen toinen eurooppalaisessa kilpailussa ja hänen kolmas vastaan ​​Saint-Etienne.

Ibrahimovic on 11 otsikot ja kolme kotimaista kupit hänen nimensä, mutta suuri eurooppalainen palkinto jää puuttui hänen maineikas CV. Ensimmäisellä kaudellaan Old Trafford, Jose Mourinho puolella on vain kaksi pistettä pois Mestarien liigan paikan liigassa, mutta voitolle Europa League antaisi heille automaattisesti läpi ja Euroopan eliitin maila kilpailu.