jalkapallo pelipaidat on erittäin suosittu ja on sinun valmis tukemaan niitä? Gunners manageri Arsene Wenger on joutunut valtavan paineen viime viikkoina, ja hänen sopimus ylös kesällä, siellä voisi olla uusi kasvot johtava seuran ja tuomassa pelaajille. Eteenpäin on laajalti odotetaan jättää Arsenal lopussa kauden jälkeen osoittaa lukuisia merkkejä tyytymättömyyden viime viikkoina. Arsenalin joukkue tarvitsee perinpohjaisesti kesällä, ja jotka voivat olla ilman Alexis Sanchez ja Mesut Özil.

Arsenal pelipaita haluavat siirtää, jos myös pidä niistä, heidän pelipaidat arvoinen kokoelmaan. Premier League kilpailijat Chelsea ja Manchester City uskotaan harkitsee kesän swoops varten Sanchez, mutta Gunners näyttää estämään niiden top maalintekijä liittymästä toisesta Englanti puolella, jos ne joutuvat myymään lopussa kauden.

United kohtaa voimakasta kilpailua varten 28-vuotiaan, Chelsea, Manchester City, Juventus, Paris Saint-Germain ja Atletico Madrid kaikki käynnissä. Eteenpäin on laajalti odotetaan jättää Arsenal lopussa kauden jälkeen osoittaa lukuisia merkkejä tyytymättömyyden viime viikkoina.