Real Madrid joukkue on erittäin suosittu, fanit haluavat pukeutua jalkapallo pelipaidat tukea niitä. jos myös pidä niistä, älä unohda sitä. Real Madrid eteenpäin näytteli lauantain 3-0 voittaa, ensin silmiinpistävää hänen vasen jalka 20 metrin, ennen kuin tuo esiin 70. kansainvälinen tavoite uransa curling matalan vapaapotkun alakulmaan. Cristiano Ronaldo siirtyi neljänneksi kaikkien aikojen listan Euroopan kansainvälisten Goalscorers jälkeen pisteytys kahdesti Portugalia vastaan ​​Unkari.

Jalkapallo peli antaa meille paljon hyviä muistoja, kuluminen Real Madrid pelipaita, nauttia ihana jalkapallopeli. Hän on saavuttanut 70 maalia 137 internationales, kun Puskas netotettu hänen yhteneväisiä 84 vain 85 peleissä. Mutta entinen Manchester United eteenpäin on vielä kaukana kaikkien aikojen johtava maalintekijä historiassa, Ali Daei, jotka nettouttaa 109 maalia 149 tulosta Iraniin.

Ronaldo kasvot Ruotsissa tiistaina ja voisi siirtyä top 10 listan top kansainvälisiä maalintekijät maailmassa jos hän verkot toinen kahden. Mutta puhuminen jälkeen lauantain voiton, hän vaatii hän on keskittynyt enemmän ampumisen Portugalin MM kuin hänen omat urotekoja.