Blues meni lopulliseen, odotamme niiden jännittävämpää suorituskykyä, olemme myös sitä mieltä, että Chelsea pelipaita on myös suosittu. Englannin FA Cupin puolivälierissä N'Golo Kanten maali takasi Chelsealle 1-0-voiton Manchester Unitedista. Chelsealla oli ensimmäisen puolen tunnin pelin hallinta ja kaksi loistavaa maalipaikkaa, mutta United maalivahti David de Gea kesti molemmat lähentelyt Stamford Bridgella.

Sivustomme jalkapallo pelipaidat on hyvin suosittu, jos haluat ostaa lahja, mielestäni se on täydellinen lahja.Marcus Rashford hassutti pystyjuoksulla pari Chelsean puolustajaa ja Unitedin ensimmäinen kunnon tekopaikka nähtiin 58. minuutilla. Vieraiden harmiksi tasoituspaikka jäi hyödyntämättä, kun Englannin maajoukkuekärjen viimeistely jäi hieman vajaaksi Thibaut Courtoisin upean vastaantulon ja jalkatorjunnan takia.

United ei pystynyt kuromaan etevämmän vastustajan johtoa kiinni. Fiksusti ja tasapainoisesti jälkimmäisellä puoliajalla uurastanut Chelsea oli pelillisesti lähempänä toista maalia kuin Manchester United tasoitusta. FA Cupin välieräparit on arvottu; Arsenal- Manchester City ja Chelsea-Tottenham. Ottelut pelataan Wembleylla huhtikuun 22. ja 23. päivä.