Adam Lallana anteeksi kun puuttuu kultainen mahdollisuus pisteet voittaja Liverpool Manchester City sunnuntaina, mutta Jurgen Klopp puolusti keskikenttäpelaaja n "erinomainen" suorituskykyä. Jos myös haluavat ihana jalkapalloseura pelejä, voit käyttää seuran jalkapallo pelipaidat tukemaan niitä.

Sergio Aguero kumoutuu James Milner rangaistuksen jännittävä kohtaaminen on Etihad Stadium, molemmin puolin selkeiden tilaisuuksia sinetöidä kaikki kolme pistettä ja nostaa niiden Mestarien liigan pätevyys toiveita. Liverpool pelipaita ovat hyvin suosittuja, jos myös näistä, älä unohda sitä.

Mutta se oli Lallana kuka oli paras avaamalla kaikki, Roberto Firmino esittelee Englannin kansainvälinen yksinkertainen viimeistely kahdeksan metrin josta Lallana jotenkin pääsee vierimään hänen boot, Brasilian ennenaikaisesti juhlii ennen hänen tallikaverinsa n kömmähdys.

Arvonta jättää Liverpool vain neljä pistettä irti kilpailijat Manchester United, koska he halua taata top-neljä maaliin Valioliigassa, jossa Klopp avuksi hänen puolelta taattiin Euroopan johtava maila kilpailu.