Manchester United keskikenttäpelaaja Paul Pogba on edessään noin kolme viikkona jälkeen piristymisen lamaannuttaa vahinkoa torstain Eurooppa-liigan voittaa FC Rostov. Manchester United on hyvin suosittu joukkue, jos myös näistä jalkapallo pelipaidat, älä unohda sitä.

24-vuotias Ranska kansainvälinen revitä alussa toinen puoli Old Trafford ja tilalle Marouane Fellaini. Kansainvälinen tauko on tulossa tämän jälkeen viikonlopun kierroksen kiinnikkeet mutta United pomo Jose Mourinho ei usko hänen pelaaja tulee olemaan työvuorossa Ranskassa ja vahvisti hän jää sunnuntain Valioliiga peli Middlesbrough. Hänellä oli yllään 6 Manchester United pelipaita, odotamme hänen ihana peli.

Tilanne oli 0-0 aikaan Pogba exit ja United voitti 1-0 kohteliaasti Juan Mata 70. minuutin maaliin, täyttämällä 2-1 yhteenlaskettu voitto, joka lähetti heidät puolivälierissä. Mutta vahinkoa Pogba lisää Mourinho ongelmiin keskikentällä, Ander Herrera edessään kahden pelin kotimaisen jousitus seuraavat irtisanomisen maanantain 1-0 FA Cup tappion Chelsea.