He sanovat voittaa Valioliigan täytyy pisteet eniten, myöntävät vähiten, ja on 20+ tavoite hyökkääjä. Suurimman osan ajasta, se on totta, mutta vain vähän. Useammin kuin olisit olettaa, otsikko voittajat eivät alkuun maalintekijät Valioliigassa - vain 62,5 prosenttia netto eniten maaleja. me kaikki tiedämme, että jalkapalloseura pelit ovat erittäin suosittuja, jalkapallofanit päällään jalkapallo peliasut nauttia ihanasta jalkapalloa.

Viisitoista 24 Premier League Champions vuodesta 1992/93 ovat olleet Parhaat maalintekijät, loveamalla keskimäärin 79 tavoitteisiin. Jalkapallofanit kuten yllään Manchester United pelipaita, he ajattelevat jalkapalloa antaa heille monia hyviä muistoja.

Manchester United teki vain 67 maalia 1992/93 kausi, huolimatta pelaa 42 pelejä, joissa tavoitteet alussa Valioliigan kauden jakaantuu ympäri jako kuin nykyaikana. Jopa Blackburn Rovers, joka sijoittui 13 pistettä jäljessä United neljäntenä, sijoitettiin lisää.

Ei ole totta, suurimman osan ajasta. Manchester United pomo Jose Mourinho sanoi entinen puolella Chelsea voittaa otsikko tällä kaudella johtuen niiden erinomaisen puolustava ennätys. Mutta vain 42 prosenttia (10 out of 24) Premier League Champions ovat pitäneet paras puolustava ennätys. Rooney ajatus onnistunut joukkue on monella tavalla oikea. Vain 13 24 Premier League voittajia oli pelaajia joka teki maalin yli 20 maalia kaudessa, vain 54,1 prosenttia.