Klubin peli on erittäin jännittävä, oletko valmis tukemaan niitä seuran kanssa jalkapallo pelipaidat? Tavoitteet Sergio Aguero ja Leroy Sane antoi Manchester City 2-0 voittaa alapuoli Sunderland Valioliigassa Nissanin Super sunnuntaina. Aguero, joka oli pudonnut Pep Guardiola aiemmin tänä vuonna uuden allekirjoituksen Gabriel Jesus on nyt sijoitettiin viisi maalia hänen viimeisen kolme peliä seuraavat Brasilian loukkaantumisen helmikuun puolivälissä.

Getting päähän Raheem Sterlingin taipuneen rajat, Aguero flicked pallo puolella Jordanin Pickfordin hänen 12. liigan tavoite kauden, ja hänen seitsemäs kaikissa kilpailuissa, koska vuodenvaihteessa. Se oli 2-0 juuri ennen tunnin tavaramerkin rakkuloita kaupunki liikkua kun Sane lopettanut hänen vasen jalka pois sisällä jälkeisen jälkeen Silva oli ollut Saksan läpi vasemmalta alueen. Uskon, yllään Manchester City pelipaita meidän suosikki joukkue tankkaus on erittäin merkityksellinen asia, älä missaa tätä tilaisuutta.

Aguero lähes netted hänen toinen kuollessa, mutta Pickford pelasti erinomaisesti Argentiinan vasemmalla jaloin ponnistelua 20 metrin. Kaupunki on jälleen toiminnassa keskiviikkoiltana, kun he isäntä Stoke Valioliigassa, peli voi nähdä suorana Sky Sports 1 HD alkaen 19:30.