Lionel Messi tuki Clasico-sankarillisuuttaan kahdella maalilla, kun Barcelona lähetti matalalle Osasuna 7-1: lle lisäpainetta Real Madridille LaLigan otsikkokilpailussa. Messi on erittäin suosittu, siellä on aina paljon faneja yllään jalkapallo peliasut tukemaan häntä.

Messi ylitti virtuoottisen yksittäisen näytön sattumalta loukkaantumisajan voittajalle sunnuntaina Santiago Bernabeuissa, kun Luis Enriquen miehet siirsivät takaisin maalieroon pöydän yläosaan. Messi saavutti myös 500 maalia Barcelonassa Clasico-sarjallaan ja Camp Nou'n valtava banneri kunnioitti hänen saavutustaan ​​ennen potkuja.

Barca jatkoi nautintoaan talismansa poissa ollessa, kun Alcacer liukui nostamaan Siriguin, kun Osasuna epäonnistui Ardan toivottavan 65. minuutin pallon kanssa ruutuun. Camp Nou nousi ylistyksessä, ja useat fanit toistivat Messin jo kuuluisaa viikonloppujuhlaa Madridissa pitämällä FC Barcelona pelipaita korkealla.

Merida löi Denis Suarezilta luvattomasti ja antoi Mascheranolle mahdollisuuden tulla klubin seitsemäntenä kaudeksi Barcelonan maalintekijän kanssa. Argentiina pudisti pallon korkealle verkkoon, mikä aiheutti valtavia kiihkeitä kiskoilla ja hysteerisiä kotipenkissä.