Tavoitteena on yhteenveto kalleimman puhetta Valioliigan, La Liga, Serie A, Bundesliigan ja sen jälkeen. Sekä Eden Hazard Diego Costa asetetaan jättää Chelsean tänä kesänä, mukaan Sun. Klubin pelipaita myös iso muutos, jos haluat kerätä tähti jalkapallo pelipaidat, älä unohda sitä.

Real Madrid ovat yhä vakuuttuneita valmiiksi £ 100 miljoonaa liikkua Hazard taas Costa haluaa lähteä Englannista ja asetetaan liittyä Kiinan Super League puolella.

Manchester City on asetettu tehdä tarjous Monacon puolustaja Benjamin Mendy, mukaan France Football. Bayern München ovat käyneet keskusteluja Guangzhou Evergrande keskikenttäpelaaja Paulinho koskien kesällä liikkua, mukaan RMC. Jalkapallo toi meille paljon iloa, käytämme Manchester United pelipaita heidän tankkausta kohtauksia, katsella niitä joka ihana peli.

Brasilian kansainvälinen on ollut hyvässä kunnossa viime aikoina, ja Carlo Ancelotti on vaikuttunut entisen Tottenham miehen monipuolisuus. Manchester City ovat vetäytyneet edessä kilpailussa allekirjoittamaan Alexis Sanchez Arsenal, perustettiin Chilen päivittäin Cooperativa raportteja.

Viime aikoihin asti, raportteja oli sijoitettu Chelsea kärjessä jonon hyökkääjän käynnissä siirtää tarinan, mutta väitetään, että Pep Guardiola puolella ovat valmiita pulittaa £ 50 miljoonaa Sanchez palveluissa 28-vuotiaan set pankkiin ylöspäin £ 200.000 viikossa prime vuoden uransa.