Real Madridin supertähti iski Sevillaa kahdesti voittoon, joka siirsi hänet Gerd Mullerin ohitse ja listan kärkeen. Cristiano Ronaldo on historian partaalla, kun hänet kahdesti sunnuntaina sitoo Jimmy Greavesin kaikkien aikojen parhaimpana maalintekijänä Euroopan viidessä suurimmassa liigassa. Monet fanit pitävät häntä kovasti, he kaikki haluavat käyttää hänen jalkapallo pelipaidat tukemaan peliä.

Hänen ensimmäinen tavoite sunnuntain voittoon Sevillassa, hänen 400. vaimonsa Real Madridissa, sitoi Gerd Mullerin toiseksi. Hänen toinen työnsi hänet ohi saksalaisen legenda ja taso Greaves. Sivusto Real Madrid pelipaita erittäin suosittu, jos pidät myös, älä unohda sitä.

Ronaldon seuraava tavoite laittaa hänet 367: aan, enemmän kuin Chelsean ja Tottenham Hotspurin legenda kasvoi yli 14 vuoden ajan Englannissa ja Italiassa. Ronaldo teki 84 Premier League-maalia Manchester Unitedille ennen kuin hän allekirjoitti Real Madridin kanssa ja lisäsi 282 liigavoittoa ja laski siihen.

Lionel Messi hiljaa takana Ronaldoon parhaiten sijoittuneen aktiivisen pelaajan takana. Barcelonan maalintekijä on löytänyt nettosumman 346 kertaa vuoden 2004 debyyttinsä jälkeen. Zlatan Ibrahimovic on seuraava aktiivinen pelaaja listalla, ja hänen 268 maaliaan hänelle 11. Hänen tavoitteensa Englannissa, Espanjassa, Italiassa ja Ranskassa tekee hänestä ainoan 20 parhaan pelaajan pisteet kolmessa tai useammassa liigassa.